DK DE
31. 12. 2018

Søndervig - traditionsrig badeby

Søndervigs traditionsrige historie som Danmarks ældste badeby starter helt tilbage i 1800-tallet, hvor  landets bedre borgerskab sommeren over valfartede til Søndervig for at leje sig ind på strandfogedgårdene for nu skulle feriedagene virkeligt nydes til fulde, man skulle ned og nyde byens strand, områdets skønne natur og ikke mindst nød borgerskabet roen herude ved Vesterhavet.

Og den dag i dag fornemmer man stadigvæk den afslappede feriestemning i gaderne, der hører Danmarks ældste badeby til. Søndervig kaldes også for "Porten til Vesterhavet" - og det ikke uden grund!

Her i Søndervig er der altid noget at give sig til uanset årstiden, vejret og temperaturen. Byen byder dig og din familie velkommen med et væld af shoppingmuligheder, restauranter og spisesteder, stort velassorteret supermarked, Nordeuropas største sandskulpturfestival, badeland med varmt vand - hele året for dem som ikke tør springe i Vesterhavet, stort aktivitetscenter: Beach Bowl hvor du og din familie kan bowle, gå i fitnesscenter, spille udendøres minigolf, spille tennis, prøve kræfter på de smarte segways, hoppe i en waterball eller måske blot nyde hinandens gode selskab inde i Beach Bowls flotte restaurant. Prøv kræfter på byen flotte 27-hullers golfbane eller ta´fiskestangen med, måske er du heldig at få bid på krogen i 

Naturen i og omkring Søndervig indbyder til aktivitet - til vandreture, løbeture, cykelture, studieture eller blot til at sidde og meditere og kigge ud over Vesterhavet.

Vesterhavet, klitterne, hedearealerne, engene, plantagerne og området omkring Ringkøbing Fjord er indbegrebet af gode oplevelser. Naturwellness er nok det ord, som bedst udtrykker de værdier, som er til rådighed, og som ligger og venter dig og din familie lige ude foran døren.

Sponsorer

Vi takker vore sponsorer

.